מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

חריימה

מנת דגים חריפים צילום יחצ ברשת קפה גרג (Custom)

מתכון ל-4 אנשים

רכיבים:

1/4 כוס שמן זית

5 שיני שום, פרוסות

פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 כפיות גדושות רסק עגבניות

4 עגבניות חתוכות קצוץ דק

1/4 כוס מים

2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שאטה גרוס

1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל

כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

 

הוראות הכנה:

  • לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
  • אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
  • להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
  • לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
  • לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים

 

המתכון באדיבות רשת קפה גרג.

 

(קרדיט תמונה: יחצ קפה גרג)

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים