מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

השבוע במטבח: כיסוני בשר מטוגנים מטורטייה

שם הכתב: שי דורון 17_mitbaa

כיסוני בשר הם תמיד תאווה לחיך. יחד עם השפים של המותג מאסטר שף, רקחנו עבור קוראי השבוע בנתניה מתכון טעים במיוחד

כיסוני בשר מטוגנים, בעיקר שמלית הבשר איכותית ומשובחת, הם מטבע הדברים פריכים ועסיסיים. אם תבחרו להשתמש בעלי טורטיה, מובטח לכם מתכון ייחודי.

 

חומרים:

2 כפות שמן

בצל חתוך לקוביות קטנות

2-3 שיני שום קצוצות

500 גרם בשר בקר טרי טחון

1/4 כוס רסק עגבניות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית שבבי צ'ילי (אופציונלי)

חבילת טורטיות מבית מאסטר שף

1/4 כוס קמח

1/4 כוס מים

שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבקר וממשיכים לטגן, תוך ערבוב קבוע, כ-3-4 דקות עד שהבשר מחליף את צבעו. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים וממשיכים לבשל ביחד עוד 2 דקות ומכבים את האש. לחובבי הירוק, ניתן בשלב הטיגון הראשוני להוסיף פטרוזיליה קצוצה דק-דק.

חוצים את הטורטיות לשני חצאים בעזרת גלגלת פיצה. מערבבים בקערית את הקמח והמים לבלילה אחידה וסמיכה.

מניחים חצי טורטייה על משטח עבודה עם החלק העגול כלפי מטה. מברישים את החלק החתוך של הטורטייה בתערובת הקמח וסוגרים לכיס משולש. מחזיקים שנייה עד שקצוות הטורטייה נדבקים. פותחים את הכיס וממלאים בתערובת הבשר ל-3/4 גובה הכיס.

מורחים את קצה הכיס בתערובת הקמח ומדביקים למשולש סגור. ממשיכים עם יתר הטורטיות. מחממים שמן בסיר עד שהוא רותח (טמפ' 170-180 מעלות). מטגנים את הכיסונים בשמן עד להשחמה יפה ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

טיפ הגשה: מגישים לצד ספייסי מיונז שמכינים בבית או שרוכשים מוכן מבית מאסטר שף.

 

צילום שני הלוי. באדיבות מאסטר שף

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/awapp/public_html/wp-includes/functions.php on line 3408