מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

המותג "מאסטר שף" מציע מתכון מיוחד לימי חורף הקרים: תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות.

שם הכתב: ברק גולן תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות צילום יחצ (1)

המותג "מאסטר שף" מציע מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין. מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש.

מצרכים:

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

חצי קילו בשר כתף או שריר, חתוך לקוביות בינוניות

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1 קופסא של עגבניות שלמות מקולפות מאסטר שף

כף טימין טרי (רק העלים)

2 גזרים קלופים, חתוכים לפרוסות ברוחב 3 ס"מ

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות גדולות

1 קופסא של שעועית לבנה מאסטר שף

1 קופסא של גרגירי חומוס מאסטר שף

200 גרם ערמונים קלופים

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כף פפריקה מתוקה

חצי כוס יין אדום

מים לכיסוי

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
  2. מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
  3. מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
  5. מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.

בתאבון..!!

צילום יח"צ

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/awapp/public_html/wp-includes/functions.php on line 3408