מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

אנאטייה

Spicy Indian minced meat with rice on a wood background. toning. selective focus

מצרכים:

 

1 ק"ג בשר מס' 3 חתוך לקוביות

2 בצלים לבנים פרוסים דק

6 שיני שום

3 קורט מלח

2 קורט פלפל לבן טחון

2 קורט הל טחון

חצי ק"ג גרגירי חומוס משורים יום לפני ומבושלים בנפרד כשעתיים.

רבע ק"ג אורז מטוגן עם קצת שמן בתוספת 2 כפות מים חמים, 2 קורט כמון

(לאחר בישול האורז בנפרד להכניס אותו לתוך שקית קוקי)

3 כפות טריאקי

6 כוסות מים או לפי מידת הצורך

 

אופן ההכנה:

 

  1. מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את קוביות הבשר.
  2. מוסיפים את התבלינים + החומוס שבושל מראש.
  3. מוסיפים את הנוזל 6 כוסות מים.
  4. מכניסים את שקית הקוקי עם האורז ומבשלים יחדיו כ 2 שעתיים.
  5. מכניסים את הסיר למשך השבת לתנור בחום של 160

 

אופן ההגשה:

 

בתוך צלחת מניחים אורז מהשקית עושים גומה ומפזרים לתוכה מהבשר והחומוס.

 

בתאבון

מאסטר שף ליאון מנחם

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים